Utöver våra ordinarie träningsgrupper erbjuder vi även extra kurser för Dig som medlem. Helgkurser arrangeras varje termin för våra medlemmar och leds av vår chefsinstruktör Louis Linn och omfattar olika typer av traditionella vapen inom kinesisk stridskonst. Årligen arrangerar vi träningsläger där Du som medlem kan intensivträna O Shin Chuen i flera dagar.

21 juni - 4 juli

Fåtal platser kvar, anmälan senast 13 mars! För första gången tar Da Sifu oss till sin uppväxtstad Taipei för intensiv kungfu-träning. Samtidigt får vi en chans att uppleva megastaden Taipeis mångfacetterade kultur från mat från alla världens hörn eller gamla charmiga byggnader eller toppmoderna skyskrapor.

Boka in dig och var delaktig för den största händelsen i O Shin Chuens historia. Familj och vänner är välkomna att följa med. En riktig äventyrsresa med inspirerande och givande träning med Da Sifu Louis Linn.Da Sifu Louis Linn teaches at Camp 2018 in Xia,em, ChinaDa Sifu Louis Linn undervisar deltagarna på Läger 2018 i Xiamen

Tag chansen och se staden från världens näst högsta skyskrapa – 101. För den som inte gillar storstad finns det berg, skog, hav och värmekällor inte långt ifrån stadskärnan, så du kan njuta av magnifika utsikter, växtlighet och ett rikt djurliv. Eller varför inte slappna av i en värmekälla i Beitou? De flesta av upplevelserna kan du enkelt nå med tunnelbanan MTR eller bussar.

Arrangemanget denna gång gör vi inte via resebyrå för att hålla ner priset och för bättre valmöjligheter för flygresan, om man vill stanna längre i Taiwan (varför inte utforska resten av landet?) eller resa vidare i Asien. Det innebär att deltagare bokar och betalar sin egen resa, vi hjälper till med samordning så att ingen som känner sig osäker att resa behöver resa ensam utan i gott sällskap.

bustlig evening in taipei

Varför Taipei, Taiwan?

Taipei erbjuder mycket aktiviteter för alla, från mat till shopping, spa och naturupplevelser. Utöver massor av turistattraktioner så har vår chefsinstruktör Da Sifu Louis Linn sina ungdomsrötter i Taipei så vi får en möjlighet att ”gå i hans fotspår”.

flygplansmotor over molnen

Flygresa

Flygresa till Taipei kan bokas med flera flygbolag (Thai Airways, KLM, SAS, m.fl.), priserna varierar beroende på bolag, dag och reselängd - tänk på att ankomstsdagen är dagen efter så senast avresa är den 20 juni. Det går med fördel att resa med en tidigare ankomst och/eller senare avresa om flygpriset är billigare än extra natt på hotell/vandrarhem eller om du vill ha mer tid i Taiwan.

Det tar normalt omkring 18 timmar med minst ett byte till Taipei och man bör räkna med att priset ligger omkring 8 000 SEK.

about1 cycChientan Youth Center, Shilin, Taipei

Boende

Lägerboendet är arrangerat med incheckning 21 juni och utcheckning 4 juli på Chientan Youth Center (YC) i Shilin, Taipei. Inkvarteringen är uppdelad på grupper om fyra personer i ett 6-bäddsrum med två duschar och två toaletter*. Varje våningsplan har tillgång till gemensamt kök med kokmöjligheter och delat kylskåp med frys. I källarplan finns tvättautomat. På receptionsplanen finns det en liten kioskaffär för enkla inköp och där finns även frukostbuffén med både västerländsk och asiatisk frukost.

* De par och familjer som föranmält sig i höstas har fått möjlighet till delat dubbelrum, men YC är ett populärt ställe med fyrstjärnig rankning på Google så de billigare dubbelrummen är redan bokade.

Lägeravgiften

Lägeravgiften, 8 900 SEK (inklusive anmälningsavgiften 2 000 SEK), inkluderar 13 nätters logi från 21 juni till 4 juli och frukostbuffe, träningslägeravgift och två läger-pikéskjortor.

Eventuell sightseeing är inte inkluderad i lägeravgiften. Vi kan ordna med gemensam sightseeing för de som är intresserade, priset varierar beroende på vart vi åker och hur länge.

REGISTRERA DIG IDAG – först till kvarn gäller

Du registrerar dig med att betala anmälningsavgiften på 2 000 SEK till Handelsbanken kontonummer 6180 814 320 678, kontonamn Lainy Linn, och mailar till oss dina kontaktuppgifter med Taiwan-2020 i meddelandefältet. Vi har ett begränsat antal platser kvar för boendet, så vänta inte för länge med att registrera dig. Din anmälan (betalning och mail) måste vara oss tillhanda senast 29 februari - förlängd anmälan t.o.m. 13 mars, kontakta Sifu Lainy Linn för fråga om plats.

Da Sifu Louis Linn och Sifu Lainy i YehLiu GeoparkDa Sifu Louis Linn & Sifu Lainy vid YehLiu Geopark, Wanli

Välkomna!
Louis Linn O Shin Chuen Union
Stockholms Wushu Akademi

Nyfiken på Taiwan? Se några videos om Taiwan på vår Youtube-kanal.

 

Hitta Oss

Anmäl Dig till Nyhetsbrevet

* indicates required
 
 
 

 

 

Top